Over ons

Advocatenkantoor Paanakker is kleinschalig en bestaat sinds 1999. Het kantoor is opgericht door Astrid Paanakker.

Zij is – met een kleine onderbreking – sinds 1991 advocaat. Sinds juni 2018 oefent zij haar praktijk uit in Ede.

 

Door de kleinschaligheid is de aanpak van Advocatenkantoor Paanakker persoonlijk en flexibel. Advocatenkantoor Paanakker heeft tot doel voor u de meest adequate oplossing te vinden.

 

Ook vindt Advocatenkantoor Paanakker het van belang dat zij goed bereikbaar is. Voor de start van haar kantoor heeft Astrid in het bedrijfsleven en advocatuur jarenlang ervaring opgedaan, zowel nationaal als internationaal. Haar kennis houdt zij op peil door het volgen van cursussen.

 

Advocatenkantoor Paanakker beschikt over een zeer uitgebreid netwerk aan specialisten die op de gewenste terreinen worden geconsulteerd. Tijdens haar afwezigheid wordt Advocatenkantoor Paanakker door zeer ervaren advocaten waargenomen. De voortgang van uw zaak is dus gewaarborgd.

Mr A.J.M. Paanakker heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het navolgende rechtsgebied geregistreerd:

  • arbeidsrecht

Deze registratie verplicht mij elk jaar volgens de normen van Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op dit rechtsgebied. Het adres van de NoVA is Prinses Beatrixlaan 5, 2595 AK Den Haag.

 

– Werkwijze
– Nieuws